Jan Schouten Audioreparatie komt bij u langs

Vakkundige zorg voor uw kostbare audioapparatuur

Het is lastig om zelf uit te zoeken wat er precies kapot is aan uw geluidssysteem. Vooral als het oude apparatuur betreft. Voor een juiste diagnose van het probleem komen wij graag op locatie om het probleem vast te stellen. Woont u in Alkmaar of staat uw apparatuur in Akersloot? Dat is voor ons geen enkel probleem. Maak een afspraak en wij komen bij u langs.

Gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van platenspelers

Schakel Jan Schouten Audioreparatie in voor problemen met uw hogere middenklasse, high-end en professionele geluidsapparatuur. Wij repareren en onderhouden zowel nieuwe als oude apparatuur. Zo worden uw draaitafels, buizenapparatuur en nostalgische apparaten met zorg nagekeken, afgesteld en waar nodig hersteld. Wij vernieuwen ook naalden van platenspelers.

audioreparatie Heiloo
restauratie versterker

Onze werkwijze

Schakel ons in voor alle problemen met uw audioapparatuur. Een defect kan verschillende oorzaken hebben: kapotte kabels of problemen binnenin het toestel. Daarom is het soms handig om op locatie vast te stellen wat het probleem is. Zo vinden wij het probleem sneller en verhelpen het defect direct.

Als wij het probleem niet bij u thuis kunnen oplossen, nemen wij uw defecte apparaat mee naar onze volledig uitgeruste werkplaats. Meestal lossen wij een storing of defect binnen een week op. Het kan voorkomen dat we een onderdeel moeten bestellen. Onderdelen bestellen uitsluitend bij gerenomeerde bedrijven. Uiteraard stellen wij u onmiddellijk op de hoogte als wij onderdelen moeten bestellen. 

restauratie luidsprekers

In een enkel geval zenden wij (een deel van) uw apparaat naar de fabrikant. Zij hebben voor uw specifieke toestel het juiste gereedschap in huis. Ook dit zullen wij eerst met u overleggen.

Wij koppelen de apparatuur los en na reparatie brengen wij het gerestaureerde of herstelde apparaat weer bij u terug. Wij zullen het apparaat ook voor u installeren.

Liever zelf uw kapotte audioapparatuur langsbrengen? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op om een dag en tijdstip af te spreken.

Tarieven

Afhaal en bezorgkosten inclusief af en aankoppelen binnen 10km vanuit heiloo   45,- incl BTW
Binnen een straal van 25 km vanuit heiloo verder weg in overleg   60,- incl BTW
Arbeidsloon per 15 minuten   15,- incl BTW
Bijdrage in de onderzoekkosten bij het niet laten herstellen van een apparaat     30,- incl BTW
Prijsopgave indien gewenst en altijd boven 150,- incl BTW. 150,- incl BTW

 

 

kapotte audioapparatuur